Varför meditera?

DSCF0371.jpg

Mindfully är för dig som vill uppleva fler av livets bästa stunder

Vi människor har alltid, och kommer alltid att dela samma önskan att få må bra och slippa må dåligt. Vi har bara olika sätt för att ta oss dit. Men när vi tänker tillbaka på vårt livs bästa stunder kan vi se att de har en sak gemensamt, vi var närvarande. Vetenskapen har idag bekräftat att vår förmåga att vara närvarande är en avgörande faktor för vårt välmående.

 

Men trots att vi förstår att livet alltid utspelar sig nu, lever vi inte efter den enkla sanningen. Det är inte för att vi inte vill, utan för att det är svårt. Meditation är övningen för att bli mer närvarande så att vi kan må bättre och meditation är övningen för att bli mer medveten så att vi kan göra klokare val. 

Stress

Forskning har visat att de som mediterar upplever mindre stress, att hjärnan blir mindre reaktiv och att stressnivåerna sänks. Mindfully hjälper dig att vända uppmärksamheten från stressiga och oroliga tankar till det som betyder mest i nuet.

Lycka

Studier har visat att vi är frånvarande 47 % av vår vakna tid och att vi är mindre lyckliga när vi tänker på något annat än det vi gör. Mindfully stärker din förmåga att vara närvarande så att du kan uppleva mer av livets bästa stunder.

Sömn

För många som har svårt att sova känns det som att hjärnan går på högvarv och tankarna snurrar när de går och lägger sig. Mindfully hjälper dig att släppa taget om tankarna och istället landa i kroppen så att du kan somna fortare och vakna upp utvilad.

Ladda hem Mindfully

  • Sveriges ledande experter inom meditation & mindfulness

  • Över 200 meditationer på svenska
     

  • Nytt material varje vecka: meditationer, podcast, insikter & serier 

GOOLEPLAY.png
Appstores.png