Meditation svenska

Mindfully är en meditationsapp som har över 250 guidade meditationer på svenska. Det finns många internationella meditationsappar men i Mindfully har vi samlat Sveriges ledande experter för att lära ut mindfulness inom olika områden på svenska. Här hittar du bland annat lärare som Björn Natthiko Lindeblad, Camilla Sköld och Bengt Renander.

Meditation på svenska

4.7
4.8
4.6

Störst utbud av meditation på svenska

Mindfully skiljer sig från andra populära meditationsappar genom att allt innehåll är på svenska, men även för att appen har en unik kombination av bredd och djup. Mindfully är både för dig som vill lära dig meditation och för dig som vill utveckla din praktik. Innehållet i Mindfully är uppdelat i Meditation och Kunskap:

Meditation

I vår meditationsresa kan du enkelt lära dig grunderna, dessutom hittar du enskilda meditationer på svenska utifrån olika kategorier som sömn, stress och lycka. Det finns även meditationer för när livet händer, till exempel om du är nervös inför första dejten eller ligger hemma och är krasslig.

Kunskap

För dig som vill gå djupare och lära dig mer om mindfulness kan du lyssna på olika insikter om vinsterna av meditation, du hittar frågor och svar som gör det enkelt att komma igång och dessutom får du ta del av våra poddsamtal med några av världens främsta experter.

Prova meditation på svenska gratis

Det kostar ingenting att ladda ner Mindfully, den finns för både iPhone och Android. Lås upp allt innehåll med en 14 dagars gratis provperiod genom att välja ett abonnemang. Avsluta närsomhelst under provperioden utan att debiteras. Mindfullys abonnemang kostar från 69 kr/månad.

Ladda ner Mindfully

Vad våra användare säger

”Äntligen en svensk meditationsapp! Perfekt app för både nybörjare och avancerad nivå med väldigt låg tröskel att komma igång. Kan verkligen rekommendera!”

”Allt jag letat efter. Jag har länge velat börja meditera, men har tyckt att jag inte riktigt får kontakt under engelskspråkiga meditationer, och de svenska apparna har varit krångliga. Mindfully är så omsorgsfullt utformat, både i allt dess innehåll så väl som design. Tusen tack för att ni skapat denna riktiga kvalitétsapp!”

”Jättebra meditationsapp för mig som nybörjare! Lätt att förstå.. och en behaglig röst på svenska!”

”Äntligen meditation på svenska! Appen är enkel att använda och det finns många olika typer av meditationer att välja mellan.”

Meditation på svenska

4.7
4.8
4.6