Dagens meditation finns nu även som 5 och 20 minuter

Ett av Mindfullys mest populära innehåll är dagens meditation som hittills har varit på 10 minuter. Nu utökar vi, så att du även kan välja att meditera i 5 eller 20 minuter.

Dagens meditation app Mindfully

Mindfullys syfte är att hjälpa människor att meditera för att leva ett mer närvarande och meningsfullt liv. Genom att göra meditation enkelt och tillgängligt tror vi att fler kan få till vanan att meditera. Det är också syftet med dagens meditation som ligger på hemskärmen. För att göra det ännu mer tillgängligt finns de nu på 5 minuter och för den som vill meditera längre har vi en på 20 minuter. Den på 10 minuter finns såklart fortfarande kvar och är förvald. Hoppas vi ses i appen!

Tar dig till appen om du har den installerad och läser detta i mobilen.

Meditation på svenska

4.7
4.8
4.6

Utvalda artiklar

 • Intervju med Axel Wennhall

  Axel är medgrundare av Mindfully, ansvarig för appens innehåll och rösten bakom många av meditationerna. I den här intervjun får vi lära känna honom och hans resa närmare.

 • Meditation svenska

  Vad är mindfulness?

  Mindfulness har blivit ett buzzword de senaste åren. En av dessa är att vara här och nu. Det fångar en del av vad mindfulness är, men långt ifrån allt.

 • Sju tips för att skaffa sig vanan att meditera

  Vi vet att vi har skapat en vana när det känns märkligt när vi bryter den, exempelvis att gå och lägga sig utan att borsta tänderna. På samma sätt är det med meditation.