Dagens meditation finns nu även som 5 och 20 minuter

Ett av Mindfullys mest populära innehåll är dagens meditation som hittills har varit på 10 minuter. Nu utökar vi, så att du även kan välja att meditera i 5 eller 20 minuter.

Dagens meditation app Mindfully

Mindfullys syfte är att hjälpa människor att meditera för att leva ett mer närvarande och meningsfullt liv. Genom att göra meditation enkelt och tillgängligt tror vi att fler kan få till vanan att meditera. Det är också syftet med dagens meditation som ligger på hemskärmen. För att göra det ännu mer tillgängligt finns de nu på 5 minuter och för den som vill meditera längre har vi en på 20 minuter. Den på 10 minuter finns såklart fortfarande kvar och är förvald. Hoppas vi ses i appen!

Tar dig till appen om du har den installerad och läser detta i mobilen.

Meditation på svenska

4.7
4.8
4.6

Utvalda artiklar

  • Ny serie – Stresshantering

    Tillsammans med psykologen Daniel Ek lanserar vi nu Stresshantering som utgår ifrån modern psykologi i form av KBT och ACT och innehåller övningar som är beprövade i studier.

  • Intervju med Kay Rung

    Kay Rung är utbildare och konsult samt driver företaget Friare Liv. Dessutom är han en av Mindfullys lärare. Här får vi lära känna honom närmare.

  • Sju tips för att skaffa sig vanan att meditera

    Vi vet att vi har skapat en vana när det känns märkligt när vi bryter den, exempelvis att gå och lägga sig utan att borsta tänderna. På samma sätt är det med meditation.